Καλάθι


Καλωσορίσατε στο δικτυακό κατάστημα της Astron Electric.

Η εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, Astron Electric Α.Ε. είναι μια συνεταιριστική επιχείρηση ηλεκτρολόγων με έδρα την Καλαμάτα και κάλυψη όλη   την Πελοπόννησο. Ιδρύθηκε το 1997 από τη συγχώνευση της Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ηλεκτρολόγων Μεσσηνίας, (έτος ίδρυσης 1984) και του   Συνεταιρισμού Ηλεκτρολόγων Λακωνίας, (έτος ίδρυσης 1982). Με 30 χρόνια διαρκής παρουσίας στο χώρο η εταιρεία δραστηριοποιείται στην:

Εμπορία και Διανομή, Ηλεκτρολογικού υλικού, καλωδίων και εξοπλισμού 

Καθώς και στη μελέτη, κατασκευή και υποστήριξη Φωτοβολταϊκών συστημάτων, φωτισμού, διαχείρισης ηλεκτρικών εγκαταστάσεων (ΚΝΧ), μετρήσεων.

Καλύπτοντας με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο την ανάγκη παροχής υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

Με χαρτοφυλάκιο το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 100.000 κωδικούς ειδών η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 6 νομούς με 6 καταστήματα.   Στη Καλαμάτα όπου είναι και η έδρα της εταιρείας, στη Σπάρτη, στη Τρίπολη, το Πύργο, το Ναύπλιο και την Αθήνα.

 

Η φιλοσοφία μας

H ASTRON ELECTRIC ως πολυμετοχική επιχείρηση οικοδομεί στενές σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Με Πίστη και Πάθος στοχεύει στην μεγαλύτερη δυνατή Ικανοποίηση των Πελατών της μέσα από υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, προσδοκώντας   έντιμη, υγιή και κερδοφόρα επιχειρηματική δραστηριότητα.

Με υψηλό αίσθημα Ευθύνης αναπτύσσει την επιχειρηματικότητα της με Σεβασμό στους Ανθρώπους της και στο Περιβάλλον συμβάλλοντας στην αντίληψη για   λειτουργίες και πρακτικές μιας Κοινωνικά Υπεύθυνης επιχείρησης.

 

Τα πλεονεκτήματα μας

Υψηλή Ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών

Συνέπεια και αξιοπιστία στην παράδοση

Συνεπής Τιμολογιακή πολιτική

Συνεχής ανάπτυξη

Συνεχή τεχνική υποστήριξη

Έμφαση στις νέες τεχνολογίες και την εξοικονόμηση ενέργειας

Η "ομάδα της Astron Electric"

Tags: etairia

by Great Way IT Κατασκευή ιστοσελίδας