Καλάθι


Όλες οι τιμές στο www.astron-electric.gr είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον κατά νόμο Φ.Π.Α..

Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ανάμεσα σε:

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή στον διανομέα ή στο αντίστοιχο κατάστημα παραλαβής

  • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.astron-electric.gr δέχεται πιστωτική χρεωστική κάρτα μέσω της Εθνικής Τράπεζας. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από τα πιο αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας για on-line παραγγελίες. Στην ασφαλή πλατφόρμα, συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (ονοματεπώνυμο όπως εμφανίζεται στη κάρτα, επιλέγεται τύπο κάρτας, αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης, αριθμός CVV ή CVC).

Αν επιθυμείτε να θέσετε τηλεφωνική παραγγελία μέσου του υπαλλήλου του τηλεφωνικού κέντρου, στην γραμμή επικοινωνίας πελατών 2721087285 (αστική χρέωση) ολοκληρώνοντας ο υπάλληλος την παραγγελία διαδικτυακά, μόνο η αντικαταβολή είναι δυνατή ως τρόπος πληρωμής.

Συναλλαγές πάνω από 1.500 € δεν επιτρέπεται να διενεργούνται με μετρητά, συνεπώς δεν είναι δυνατή η επιλογή σε αυτή την περίπτωση της αντικαταβολής. Σε αυτή τη περίπτωση ο τρόπος πληρωμής θα καθοριστεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία. Αντικαταβολή επίσης δεν είναι δυνατή σε περίπτωση παραλαβής του προϊόντος από κατάστημα.

Tags:

by Great Way IT Κατασκευή ιστοσελίδας