Καλάθι

ABB Welcome KIT Θυροτηλεόρασης για 1 Διαμέρισμα

ABB Welcome KIT Θυροτηλεόρασης για 1 ΔιαμέρισμαΚαλωσορίστε τους καλεσμένους σας με τη νέα σειρά οθονών αφής και θυροτηλεφώνων εξωθύρων της ΑΒΒ. Υψηλή...

  • Κατασκευαστής: ABB
  • Κωδικός Προϊόντος: 6150101006
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Price: 607,60€ 493,68€

ABB Welcome KIT Θυροτηλεόρασης για 1 Διαμέρισμα

Καλωσορίστε τους καλεσμένους σας με τη νέα σειρά οθονών αφής και θυροτηλεφώνων εξωθύρων της ΑΒΒ. Υψηλή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικός σχεδιασμός που έχει αποσπάσει πολλαπλά βραβεία, σε συνδυασμό με ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.

Η νέα σειρά ABB-Welcome μεταφέρει την εικόνα και τον ήχο από την εξώθυρα, ενημερώνοντας για την παρουσία επισκεπτών στην είσοδο. Οποιαδήποτε στιγμή, γνωρίζετε ποιος ακριβώς βρίσκεται στην εξώπορτα του σπιτιού σας και με αναλυτικό ιστορικό είστε πάντα ενήμεροι για το ποιος κάλεσε ενώ λείπατε.

Η σειρά ABB-Welcome αποτελείται από τις εξωτερικές και εσωτερικές μονάδες (οθόνες αφής & θυροτηλέφωνα), που μεταδίδουν και λαμβάνουν την εικόνα ή τον ήχο μέσω ενός κυκλώματος 2 καλωδίων, που καθιστά το σύστημα ικανό να εγκατασταθεί σε υπάρχουσες ή νέες κατοικίες. 

1 Κιτ θυροτηλεόρασης για 1 διαμέρισμα με έγχρωμη βασική οθόνη 4,3'' και μπουτονιέρα Mini αλουμίνιο 1 κλήσης (το κιτ περιλαμβάνει τροφοδοτικό και βάση τοποθέτησης της εξωτερικής μονάδας)

Ετικέτες: Θυροτηλέφωνα

by Great Way IT Κατασκευή ιστοσελίδας