Καλάθι

Λαμπτήρες Εξοικονόμησης Ενέργειας

Λαμπτήρας Εξοικονόμησης Ενέργειας Genie B22 18W/827 PhilipsΛαμπτήρας Εξοικονόμησης Ενέργειας Genie B22 18W/827 PhilipsΛάμπα Οικονομίας 18w:Έντονο φως σε βολικό μέγεθος. Αυτός ο...

  • Κατασκευαστής: Philips
  • Κωδικός Προϊόντος: 4262103178
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Price: 2,56€

Λαμπτήρας Εξοικονόμησης Ενέργειας Genie B22 18W/827 Philips

Λαμπτήρας Εξοικονόμησης Ενέργειας Genie B22 18W/827 Philips

Λάμπα Οικονομίας 18w:

Έντονο φως σε βολικό μέγεθος.

Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips είναι αρκετά μικρός, ώστε να μπορείτε να τον τοποθετήσετε εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας χρειάζεστε περισσότερο φως. Ενδείκνυται  ιδιαίτερα για φωτιστικά με λεπτό σχήμα.

Άμεσος φωτισμός, από τη στιγμή που την ανάβετε.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε. Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips δίνει μέγιστη φωτεινότητα αμέσως μόλις τον ανάψετε.

Εξοικονόμηση έως και 80% ενέργειας.

Με έως και 80% λιγότερη κατανάλωση σε σχέση με τις παραδοσιακές πηγές φωτισμού, αυτός ο λαμπτήρας σας βοηθά να εξοικονομείτε χρήματα από το λογαριασμό του ρεύματος, ενώ παράλληλα συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Διάρκεια ζωής έως και 10 ολόκληρα χρόνια.

Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας της Philips έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στο χρόνο. Με διάρκεια ζωής έως και 10 χρόνια, δεν χρειάζεται να μπαίνετε στον κόπο και τα έξοδα να τους αλλάζετε συχνά, ενώ χρόνο με το χρόνο εξοικονομείτε ενέργεια.

Ετικέτες: λαμπτήρες, εξοικονόμησης, ενέργειας Λαμπτήρες, Εξοικονόμησης, Ενέργειας Προσφορά, Ημέρας

by Great Way IT Κατασκευή ιστοσελίδας