Καλάθι

Λαμπτήρες Εξοικονόμησης Ενέργειας

Λαμπτήρας Εξοικονόμησης Ενέργειας Genie E14 5W/865 PhilipsΛαμπτήρας Εξοικονόμησης Ενέργειας Genie E14 5W/865 PhilipsΛάμπα Οικονομίας 5w:Έντονο φως σε βολικό μέγεθος. Αυτός ο...

  • Κατασκευαστής: Philips
  • Κωδικός Προϊόντος: 4262103257
  • Διαθεσιμότητα: Out Of Stock

Price: 2,56€

Λαμπτήρας Εξοικονόμησης Ενέργειας Genie E14 5W/865 Philips

Λαμπτήρας Εξοικονόμησης Ενέργειας Genie E14 5W/865 Philips

Λάμπα Οικονομίας 5w:

Έντονο φως σε βολικό μέγεθος. Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips είναι αρκετά μικρός, ώστε να μπορείτε να τον τοποθετήσετε εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας χρειάζεστε περισσότερο φως. Ενδείκνυται  ιδιαίτερα για φωτιστικά με λεπτό σχήμα.

Άμεσος φωτισμός, από τη στιγμή που την ανάβετε. Δεν χρειάζεται να περιμένετε. Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips δίνει μέγιστη φωτεινότητα αμέσως μόλις τον ανάψετε.

Εξοικονόμηση έως και 80% ενέργειας. Με έως και 80% λιγότερη κατανάλωση σε σχέση με τις παραδοσιακές πηγές φωτισμού, αυτός ο λαμπτήρας σας βοηθά να εξοικονομείτε χρήματα από το λογαριασμό του ρεύματος, ενώ παράλληλα συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Διάρκεια ζωής έως και 10 ολόκληρα χρόνια. Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας της Philips έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στο χρόνο. Με διάρκεια ζωής έως και 10 χρόνια, δεν χρειάζεται να μπαίνετε στον κόπο και τα έξοδα να τους αλλάζετε συχνά, ενώ χρόνο με το χρόνο εξοικονομείτε ενέργεια.

Ετικέτες: λαμπτήρες, εξοικονόμησης, ενέργειας Λαμπτήρες, Εξοικονόμησης, Ενέργειας

by Great Way IT Κατασκευή ιστοσελίδας