Καλάθι

Αντικεραυνική Προστασία

Αντικεραυνική Προστασία Strikesorb 30-DRM RaycapΑντικεραυνική Προστασία Strikesorb 30-DRM RaycapΠροστασία απο απότομες υπερτάσεις πολύ μικρής διάρκειας (κρουστικές υπερτάσεις), που μεταφέρονται από το δίκτυο...

  • Κατασκευαστής: Raycap
  • Κωδικός Προϊόντος: 1121718000
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Price: 136,40€

Αντικεραυνική Προστασία Strikesorb 30-DRM Raycap

Αντικεραυνική Προστασία Strikesorb 30-DRM Raycap

Προστασία απο απότομες υπερτάσεις πολύ μικρής διάρκειας (κρουστικές υπερτάσεις), που μεταφέρονται από το δίκτυο στα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, που οφείλεται κυρίως σε κεραυνικά πλήγματα ή άλλες αιτίες που σχετίζονται με τη λειτουργία του δικτύου ηλεκτρικής τροφοδοσίας (διακοπές και επανατροφοδοτήσεις του δικτύου, μεταγωγές φορτίων, τήξεις ασφαλειών, βραχυκυκλώματα κ.ά.).

Οι διατάξεις ηλεκτρικής προστασίας της Raycap πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλούς λειτουργίας που προβλέπουν τα ισχύοντα πρότυπα αντικεραυνικής προστασίας (IEC, EN, UL, IEEE) και διαθέτουν πιστοποίηση για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά από ανεξάρτητα διαπιστευμένα εργαστήρια (UL & VDE). Η ενσωμάτωση προηγμένων τεχνολογιών, κατοχυρωμένων με διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εγγυάται αδιάλειπτη προστασία και υψηλή αντοχή σε έντονες και πολλαπλές καταπονήσεις από κεραυνικά και κρουστικά ρεύματα.

Οι διατάξεις προστασίας κατασκευάζονται στη Δράμα, στις πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2008 και ISO 14001:2004 βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Raycap.

Ο μοναδικός πατενταρισμένος σχεδιασμός από το Strikesorb® παρέχει αδιάλειπτη προστασία από καταστροφικές υπερτάσεις. Το Strikesorb 30-DRM (Προστασίας Τ2)έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση σε ράγα πίνακα.

Απορροφά και διαχέει την περίσσεια ενέργεια των διαδοχικών υπερτάσεων, χωρίς τη δημιουργία φθοράς και με επιτυχία προλαμβάνει τις διακυμάνσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς να βλάπτει κρίσιμους εξοπλισμούς στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, της άμυνας, μεταφορές, βιομηχανική, καθώς και οικοδομικές εφαρμογές. Δεν χρειάζεται συντήρηση!

Τα Strikesorb ενσωματώνουν έναν ενιαίο, βαρέως τύπου & βαθμιαίας διανομής μεταλλικών οξειδίων Βαρίστορ (MOV) σε δίσκο και συναρμολογούνται υπό πίεση σε σφραγισμένο περιβάλλον από  περίβλημα αλουμινίου.

Αυτή η μοναδική σχεδίαση παρέχει πολύ χαμηλή εσωτερική επαφή, αντοχή, εξαιρετική θερμική διαχείριση της κατανομής MOV και ομοιομορφία, της απότομης αύξησης ρεύματος, πάνω από την συνολική έκταση του στοιχείου προστασίας, καταλήγοντας έτσι σε μια εξαιρετικά υψηλή ικανότητα χειρισμού ενέργειας σε συνδυασμό με πολύ χαμηλή παραμένουσα τάση.

Ο πατενταρισμένος σχεδιασμός Strikesorb ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις της γήρανσης του και εξαλείφει πλήρως τον κίνδυνο καταστροφικής αποτυχίας, έκρηξη – φωτιάς, τα οποία είναι κοινά σε συμβατικές συσκευές προστασίας από υπέρταση.

Για προστασία μονοφασικής εγκατάστασης χρειάζονται 2τμχ. ένα για τη φάση και ένα για τον ουδέτερο.

Για προστασία 3φασικής εγκατάστασης χρειάζονται 4τμχ. ένα για κάθε φάση και ένα για τον ουδέτερο.

 

Γιατί επιλέγουμε RAYCAP:

o    -Απόλυτη προστασία εγκατάστασης και εξοπλισμού

o    -Δεν απαιτεί καμία απολύτως συντήρηση

o    -Σημαντικά μικρότερος χρόνος προστασίας (cascading) σε σχέση με άλλα προϊόντα

o    -10 χρόνια «άνευ όρων» εγγύηση καλής λειτουργίας

o    -100% Ελληνική Σχεδίαση & Παραγωγή

o   - Πλήρως πιστοποιημένα προϊόντα από τα κορυφαία εργαστήρια στον κόσμο (ISO 9000:2008, ISO 14001, VDE, UL K.A.)

Ετικέτες: αντικεραυνική, προστασία Αντικεραυνική, Προστασία

by Great Way IT Κατασκευή ιστοσελίδας